Blog

21
Pro
2015

VZLET VELKOPODNIKATELŮ

Napsal: PatrikMarafko
Kategorie:
Novinky
Tags:

Jak jste si možná někteří z Vás všimli, 3. listopadu 2015 proběhl první díl události VZLET VELKOPODNIKATELŮ, kterou naše společnost podporuje, protože mimo jiné náš hlavní obchodní partner - Showmagazine s.r.o. je spoluorganizátorem této unikátní akce, která již brzy představí své druhé pokračování.

Po účasti PETRA LUDWIGA (autor bestselleru Konec prokrastinace a majitel vzdělávací firmy GrowJOB. Mimo ČR Petr úspěšně podniká v Rusku, Anglii a Švýcarsku), RADIMA LUKEŠE (Partner největší finančně poradenské společnosti na českém trhu), PAVLA MORICE (Sedminásobný mistr ČR v karate, zakladatel nejúspěšnějšího karate klubu v ČR, trenér, který vychoval další mistry ČR v karate, a školitel myšlení úspěšných lidí), PATRIKA MARAFKA (Vizionář, zakladatel několika podnikatelských projektů, dříve úspěšný florbalista a barman), JINDRY SMOLY (Mistr světa v "Hacky Sacku" z roku 2014 s vlastní značkou "JS") všechny účastníky této unikátní události s podtextem KICKOFF VELKOPODNIKATELŮ tentokrát poctí svojí přítomností KATEŘINA NEUMANNOVÁ (olympijská vítězka a mistryně světa v běhu na lyžích) a svůj obchodní model představí další zástupkyně něžného pohlaví ve světě bussinesu paní KAMILA ZÁRYCHTOVÁ (zakladatelka podnikatelských klubů Business for Breakfast v ČR - systému na získávání nových zákazníků díky doporučení).

 

Více o celé události naleznete v následujícím obsahu:

 

"Drazí přátelé, stávající i budoucí obchodní partneři,

v ÚTERÝ 19.1.2016 proběhne druhý díl události VZLET VELKOPODNIKATELŮ, tentokrát s podtextem KICKOFF VELKOPODNIKATELŮ - a to i tentokrát v prostorách RESTAURANT & LEGENDARY BAR POSTEL, RÁMOVA , PRAHA 1 od 18 hodin.

V tomto díle se můžete těšit na podrobnější představení nového vzdělávacího / obchodního systému v podání zakladatelů, ale také opět na návštěvu několika významných osobností, od kterých se můžeme všichni inspirovat.

Svojí účastí nás tentokrát poctí bez nadsázky řečeno jedna z nejúspěšnějších českých žen - paní KATEŘINA NEUMANNOVÁ (olympijská vítězka a mistryně světa v běhu na lyžích) a svůj obchodní model představí další zástupkyně něžného pohlaví ve světě bussinesu paní KAMILA ZÁRYCHTOVÁ (zakladatelka podnikatelských klubů Business for Breakfast v ČR - systému na získávání nových zákazníků díky doporučení).

Poslední významné jméno bude mužské, ale prozatím ho necháme v tajnosti jako překvapení a odměnu pro všechny ty, kteří si svůj vstup na akci zajistí s předstihem - jinak řečeno, KAPACITA MÍST je opět OMEZENÁ!

Pro KICKOFF VELKOPODNIKATELŮ je a bude k dispozici pouze jediný typ vstupného: ZAPSÁNÍ NA GUEST LIST a to za 250,- Kč. Pro zapsání na tento list je třeba dodat jméno, příjmení, email a telefon dané osoby. Úhradu lze provést buď převodem po emailové objednávce přes email:

PatrikMarafko@Showmagazine.cz,

nebo v hotovosti k rukám Patrika Marafka dle telefonní objednávky přes tel.:

+420 608 161 930.

Více sledujte v nové události na:

https://www.facebook.com/events/1539991779650637/