Blog

16
Zář
2024

Zamyslete se s námi nad letošním firemním večírkem

Napsal: michalhalacka
Kategorie:
Showbook
Tags:

 

Po náročném roce si zasloužíme relaxaci a zábavu s kolegy. Firemní vánoční večírek je ideální příležitostí, jak se společně pobavit a oslavit. Jak však tento večer udělat nezapomenutelným? Jak se vyhnout stereotypům a přinést něco nového a vzrušujícího? Jak zaměstnance a partnery zabavit, zapojit a zároveň posílit pozitivní image vaší značky? Přečtěte si náš článek a zjistěte, jak na to.

 

První dojem je klíčový

Výzkumy ukazují, že první a poslední dojmy z akce si účastníci pamatují nejlépe. Představte si, že právě přicházíte na firemní vánoční večírek. Po příjezdu, kdy se zahříváte po zimním chladu, se těšíte na teplo a příjemnou atmosféru. U vchodu vás přivítá usměvavá hosteska v originálních svítících šatech, které mění barvy a vytvářejí efektní vizuály.

Hosteska vám nabídne welcome drink z podsvíceného stolu s logem firmy a předá vám program večera. Pomůže vám také orientovat se a navede vás do sálu.

 

Přivítání na akci a co dál

Po příchodu si dopřejete drink a začnete zjišťovat, co večer nabízí. První chvíle mohou být nervózní, přemýšlíte, jak se chovat a zda máte dostatečně zajímavá témata k rozhovoru. Na vašem stole v sále je vkusná váza s květinami a program večera.

Nabídka alkoholu je ještě vzdálená a program ještě nezačal, takže se rozhodnete prozkoumat předsálí, kde narazíte na černý stánek s fotografem. Možná si říkáte: “Další fotokoutek, to už jsem viděl.” Přesto se rozhodnete vyzkoušet to.

 

Objevte interaktivní fotokoutek

Fotograf vás přivítá s úsměvem a požádá vás, abyste se postavili před černé pozadí. Můžete si říct: “Kde jsou rekvizity?” Po malém naladění a úsměvu se kolem vás začne pohybovat asistent s podivnou tyčí a během několika vteřin je po focení.

Za chvíli obdržíte fotografii a k vašemu překvapení je na ní krásná grafická scéna s logem vaší firmy. “Co to? Jak to?” ptáte se. Asistent vás pozve k tomu, abyste si vyzkoušeli malování světlem, a můžete si vybrat z různých grafických motivů, které přidáte k vaší kreativní vizi.

 

Jak se vám líbí tato představa?

Na programu večera je tombola, ale nevíte, kde koupit lístky. V davu uvidíte hostesky v nepřehlédnutelných kostýmech. Stačí se k nim přiblížit, zakoupit lístky na tombolu a získat další informace, případně se s nimi vyfotit.

Hostesky jsou snadno k nalezení a ochotně vám poradí. Skvělé, že? Díky jejich viditelnosti nemusíte nic hledat.

 

Večer pokračuje a hlavní vystoupení se blíží

Šampaňské teče, kapela hraje a vy se bavíte. Kolem 23. hodiny vás moderátor vyzve, abyste se posadili, protože začne hlavní vystoupení večera.

Sál zhasne a začíná hrát tajemná hudba, zatímco na jevišti se nic neděje. Možná si říkáte, zda je něco v nepořádku, ale pak se kolem vašeho stolu objeví tanečnice v nádherném kostýmu.

 

Zážitek s překvapením

Nyní se vrátíme k té LED váze s květinou, kterou jste si všimli na začátku. Tanečnice před vámi udělá několik kroků a najednou váza začne reagovat na hudbu. Všechny stoly kolem vás se synchronizují se světelnými efekty, které se mění podle hudby.

 

„Oni ovládají světlo!“

 

Celé představení je vyladěno do barev vaší firmy.

Na scénu přichází pár, který vnáší do show romantický nádech. Jejich párová akrobacie přidává do atmosféry působivou eleganci. Muž zvedá ženu s lehkostí, jakoby byli neoddělitelně spojeni.

 

Všimli jste si, že za umělci jsou umístěné tyče, které tam předtím nebyly? „Co asi mohou znamenat?“

Jedna z umělkyň drží malé světýlko, které přehazuje z ruky do ruky. Jak hudba nabírá na intenzitě, náhle se otočí směrem k tyčím a světlo se rozlévá po scéně. Kulisy se rozzáří. Tanečnice jedním pohybem přenáší světlo na různé prvky, jako jsou vázy a lustry v sále, čímž vytváří úchvatné vizuální efekty, které vás doslova vtáhnou do představení.

 

Vizuální show vrcholí

Na jevišti se objevují všichni umělci a začíná synchronizovaná taneční choreografie. V rukou umělců se objevují obrázky, které zahrnují vaše logo a přání do nového roku. Kombinace tance, kostýmů a grafických efektů vytváří ohromující závěr show.

Po skončení vystoupení se sál opět rozsvítí a vy se vrhnete do poslední části večerní zábavy.

 

Zpět do reality

Děkujeme, že jste s námi prožili tento virtuální vánoční večírek. Jak se vám líbil? Zaujala vás světelná show s moderními vizuálními efekty? Doufáme, že ano!

 

Paní Irena o našem vystoupení řekla:

“Vystoupení skupiny Aliatrix bylo úžasné. Naší firemní akci přivedli na novou úroveň a splnili všechna očekávání. Spolupráce byla bezchybná a přizpůsobili show i menším prostorům. Doporučuji tuto skupinu :)”

 

Neváhejte a zvažte, zda by podobný program neobohatil váš vánoční večírek.

Pošlete tento článek kolegům a známým, a dejte nám svůj email a telefonní číslo. Zavoláme vám, domluvíme se na schůzce a společně naplánujeme, jak přinést vašim hostům emoce a zážitky, na které budou dlouho vzpomínat.

 

Těšíme se na to, co společně vytvoříme, protože společně můžeme dosáhnout úžasných věcí.