Blog

16
Zář
2024

Unikátní hororová světelná show pro Prague Halloween Festival

Napsal: michalhalacka
Kategorie:
Události
Tags:

Přečtěte si, jak jsme spolupracovali s Prague Halloween Festival - akcí, která každé podzimní období přitahuje davy a vyprodává nejprestižnější kluby v Praze.

Prague Halloween Festival, který už při své premiéře vyprodal klub Roxy, se stal legendární událostí. Pro tento festival jsme v Aliatrix připravili hororovou show, která skloubila tanec, dynamickou rockovou hudbu, moderní světelné efekty a tematické projekce do jedinečného zážitku.

 

Vytvořit krátkou, ale intenzivní světelnou show, která diváky nadchne a rozproudí halloweenskou párty.

Tak znělo zadání od Prague Halloween Festival.

 

Měli jsme pouze 10 dní na to, abychom připravili a nacvičili celou show. Tým Aliatrix se pustil do vyrábění a trénování s nadšením a odhodláním.

 

Naše vystoupení zahrnovalo LED kulisy v podobě dvou metrů vysokých programovatelných tyčí, které dodaly jevišti unikátní dynamiku a zvýraznily dominantní DJ pult. Choreografie čtyř tanečníků, tematické projekce na hlavním plátně a kolem celého sálu vytvořily impozantní prostorový efekt, který návštěvníky zcela pohltil. Součástí bylo zobrazení loga eventu.

Obzvlášť důležité bylo, abychom přenesli živou a energickou atmosféru na diváky stojící přímo pod jevištěm, s nimiž mohli umělci přímo interagovat. Vystoupení trvalo 8 minut a bylo zařazeno těsně po vyhlášení nejkreativnějších masek, aby opět naladilo publikum na taneční vlnu.

 

Prohlédněte si fotky z této show a sledujte nás na Instagramu, kde sdílíme všechny naše zážitky a novinky z naší práce.