Blog

16
Zář
2024

Unikátní show Aliatrix - jedinečné vystoupení na míru Vašemu eventu

Napsal: michalhalacka
Kategorie:
Události
Tags:

V Aliatrix zbožňujeme tvorbu projektů na klíč, které nám umožňují naplno využít naši kreativitu a přetavit ji do nezapomenutelných vystoupení. Jak vznikl náš první projekt tohoto typu? Pojďte se s námi podívat na cestu, která vedla ke vzniku projektu "Paprsky štěstí."

Aliatrix - visual entertainment agency se zaměřuje na vytváření originálních vizuálních show na klíč, které spojují příběh klienta s emocemi, jež předáváme divákům. Jak jsme se dostali k tomu, co dnes děláme? Co bylo tím klíčovým impulsem, který nasměroval naši cestu?

 

První show na míru

Naše první velká výzva přišla 18. srpna 2018. Po více než čtyřech měsících intenzivní práce s agenturou ARS koncert jsme uvedli naši show „Paprsky štěstí.“ Tato show, inspirovaná osobním a vnitřním štěstím, se stala naším prvním velkým projektem.

Úkolem kreativního týmu Aliatrix bylo spojit moderní dynamickou světelnou show s ohnivou show a pyrotechnikou, podkreslenými vážnou hudbou a klasickým baletem.

 

Umělecký tým jako klíč k úspěchu

Úspěch každého vizuálního projektu stojí na kvalitě týmu. Ačkoliv jeden člověk sám zmůže jen málo, skvělý tým může dosáhnout skvělých výsledků.

Pro mezinárodní festival Petra Dvorského jsme spojili síly s talentovanými tanečníky a umělci. Choreografii připravily spolumajitelka Aliatrix Tereza Adamusová a renomovaná choreografka Pavla Harangová.

O koordinaci efektů a umělců se postaral Michal Halačka, který úzce spolupracoval s výjimečným producentem Michalem Cabanem. Projekci na kostýmy a efektovou fólii zajistil zkušený Ladislav Bína.

Na jevišti se na chvíli sešlo až 10 umělců, včetně členů Aliatrix a tanečníků z prestižních pražských divadel.

„Chci vyjádřit obrovské díky celému týmu. Byla to naše první velká zkušenost a i když jsme čelili výzvám, týmová spolupráce a odhodlání nám dodaly energii. Jsem na svůj tým hrdý a vážím si jejich úsilí,“ říká Michal Halačka.

 

Důraz na příběh a emoce

Naší filozofií není jen ukázat technologické novinky, ale přenést myšlenku a příběh klienta. To je jedním z důvodů, proč zvolit show na míru.

Osobní schůzka s klientem nám umožňuje pochopit jeho vizi a cíle, což je klíčové pro naši kreativní práci.

Cílem je přenést na diváky hrdost na značku a ukázat, co je pro klienta důležité. Ačkoliv to není vždy snadné, dobrá komunikace mezi týmem a klientem vždy znamená cestu úspěchu.

Na festivalu Petra Dvorského jsme dostali svobodu v kreativním procesu, což nám umožnilo přidat vlastní myšlenky a přesvědčení.

 

Inspirace osobním štěstím

V dnešní době je často kladen velký důraz na veřejný dojem, ale skutečné štěstí pramení z vnitřní spokojenosti. Každý je jedinečný a stejně tak jeho vnímání významu štěstí. Tým Aliatrix se rozhodl nechat stranou obecné představy o štěstí, ale místo toho se více zaměřil na osobní pohledy a prožívání.

„Chceme, aby si každý uvědomil, že život je jedinečný a měli bychom hledat radost a štěstí, nikoliv smutek a negativitu,“ říká Tereza Adamusová, autorka konceptu a kreativní ředitelka.

 

Budoucnost Aliatrix

18. srpen 2018 byl pro Aliatrix významným milníkem a splněným snem.

"Naší misí je přinášet radost lidem. Jak kdysi řekl velikán světového show byznysu P.T. Barnum:The Noblest of Arts is Making Others Happy‘.

Jsme si plně vědomi, že s kvalitním a oddaným týmem dokážeme vytvořit úchvatné a světově unikátní show. Naší prací žijeme a vkládáme do každého projektu nejen naše odborné dovednosti, ale i kus našeho srdce a duše.

Bez této vnitřní energie bychom snadno vyhořeli, proto se snažíme stále více rozdmýchávat oheň radosti a štěstí v našich divácích. Naším cílem je neustále přinášet úsměvy a pozitivní pocity, které zanechají nezapomenutelné dojmy."

Shoduje se tým Aliatrix.