Blog

29
Srp
2024

Skvělé novinky pro nové i stávající umělce a interprety!

Napsal: satiwa_1171
Kategorie:
Novinky
Tags:

Naši milí umělci, přinášíme vám skvělé novinky ze světa showbook!

Velmi si vážíme toho, že jste součástí naší showbook rodiny a proto jsme vylepšili náš web Showbook.cz tak, aby byl co nejvíce přehledný a uživatelsky přívětivý. Vymazlili jsme sekci pro správu vašich profilů a vystoupení a nejen to! Nyní máte možnost využít různé kategorie a spravovat si poptávky napřímo a tím získat dokonalý přehled o všech vašich nabídkách i objednávkách a to včetně cenotvorby.

Co je nového a jaké jsou výhody předplatného ?

Vylepšená správa profilů a vystoupení: Teď je ještě jednodušší aktualizovat si svůj profil, přidávat nová vystoupení a prezentovat se klientům.

Přehled o poptávkách: Díky našemu novému systému budete mít okamžitý přehled o všech poptávkách a objednávkách na jednom místě.

Event Management Systém: Tento chytrý nástroj vám umožní efektivněji řešit poptávky a objednávky. Systém se postará o vše potřebné – od rezervací až po komunikaci s klienty a to přehledně a na jednom místě.

Registrace zůstává zdarma!

I nadále můžete zdarma vytvořit svůj profil a přidat jedno vystoupení. 

Nové předplatné se vám ale vyplatí, protože umožňuje nahrát více vystoupení, plně využívat pokročilé funkce systému a dostat se s vaší nabídkou přímo ke kontaktům na klienty. S nimi už pak můžete vše dotáhnout napřímo.

Na výběr máte ze čtyř druhů předplatného: 

ZELENÁČ, u kterého se nic nemění (registrace je pro jeden profil a jedno vystoupení zdarma) a dále pak PERFORMER, PROFÍK a AGENTURA, které vám nabídnou různou úroveň funkcí a skvělých možností, jak co nejlépe využít náš EVENT MANAGEMENT SYSTÉM. 

 

Navštivte Showbook.cz, přihlaste se do svého účtu a objevte všechny nové možnosti, které vám usnadní práci a zjednoduší správu poptávek a objednávek.

V případě jakýchkoliv dotazů se na nás neváhejte obrátit.

Děkujeme, že jste součástí naší platformy, a těšíme se na další spolupráci!

S pozdravem,

[Tým Showbook.cz]