Blog

16
Zář
2024

Ohnivá bubenická show - Aliatrix spojil síly s Groove Army

Napsal: michalhalacka
Kategorie:
Showbook
Tags:

Naše spolupráce s Groove Army odstartovala v roce 2019 a od té doby jsme uskutečnili řadu úchvatných show po celé České republice. V tomto článku se podíváme na začátky naší společné cesty a jak jsme překonali výzvy koronakrize.

Koronakrize představovala značnou výzvu pro mnohé umělce, ale zároveň přinesla i nové příležitosti. Naše spolupráce s Groove Army nám umožnila přinést na světlo světa inovativní vystoupení, které kombinuje bubenickou a ohnivou show.

Naše premiéra této spolupráce proběhla na mezinárodním uměleckém festivalu Roztoč. Publikem byli umělci z celého světa, takže jsme připravili technicky náročnou bubenickou ohnivou show, která zahrnovala 13 umělců — 7 ohnivých performerů z Aliatrix a 6 talentovaných bubeníků z Groove Army, vedených Tokhim.

 

Náročná choreografie jako základ nové ohnivé bubenické how

"Choreografie byla jednou z nejnáročnějších, které jsem během své kariéry zažil," vzpomíná spolumajitel Aliatrix, Michal Halačka. Tvorba choreografie probíhala netradičně - naše kreativní ředitelka Tereza Adamusová zapojila všechny umělce do procesu. Tento přístup vedl k vytvoření unikátní atmosféry, která vrcholila během premiéry.

 

Provokativní a odvážné kostýmy

Na návrhu kostýmů se podílela tatérka a fotografka Lucka Hanušová. Kostýmy měly být provokativní, divoké a podtrhovat spojení ohnivé a bubenické show. S designérkou Aliatrix Bárou Adamusovou vytvořily kostýmy, které byly neobvykle skladné. 7 kostýmů se vešlo do malé tašky — potřebovali jsme jen 300 metrů provazu a kreativitu, abychom umělecky zauzlili všechny vystupující.

 

Emoce a Atmosféra

Tereza nám dala jasný úkol: "Užijte si to, dejte do toho maximum a zařiďte, aby se na celém festivale na 7 minut zastavil čas."  Naši diváci posoudí, zda se nám to podařilo, ale první dva pokyny jsme splnili na výbornou.

 

Bubenická show s ohnivými efekty: Unikátní atmosféra

Jakmile se rozezněla hudba a bubeníci začali hrát, areálem festivalu se rozšířila tajemná atmosféra, která trvala po celou dobu vystoupení. Groove Army přinesli svou jedinečnou energii a kreativní využití nástrojů, která dodala vystoupení výjimečný charakter.

 

Plány do budoucna: Nové projektové výzvy

Premiéra našeho společného vystoupení byla testem naší spolupráce a ukázala, že spojení Aliatrix a Groove Army má velký potenciál. Pracujeme na novém projektu, který slibuje ještě větší propojení našich sil a přinese nové kreativní myšlenky, technologické inovace a nejlepší z našeho umění.

 

Co Můžeme Prozradit o Našich Plánech?

Jsme stále v procesu vývoje konceptu a některé rekvizity jsou teprve v fázi příprav. A ano, chceme vás trochu napínat! Můžete se však těšit na fascinující světelné konstrukce, speciální efekty a na to, že Aliatrix a Groove Army se spojí do jednoho harmonického celku, který bude interagovat po celou dobu vystoupení.

 

Jsme tým

Chceme poděkovat všem, kdo nás podpořili na festivalu Roztoč a za úžasný potlesk, který nám poskytli. Vše, co děláme, je pro naše diváky – pro vás. Naším cílem je přinášet radost a úsměv na vaše tváře. Doufáme, že naše vystoupení vám pomůže zapomenout na starosti a že se budete cítit šťastní. Každé představení je pro nás příležitostí, jak vás vtáhnout do naší atmosféry a udělat vás její součástí.

Věříme, že společně můžeme vytvářet nádherné věci. Děkujeme vám za vaši podporu a za to, že jste s námi na této cestě. Přidejte se k nám na sociálních sítích nebo nás kontaktujte pro nabídky a novinky.

 

Děkujeme!

P.S. Nezapomeňte nás sledovat na sociálních sítích, nebo nám rovnou napište o nabídku.