Blog

01
Črv
2024

Krása a úchvat na líčka i čelíčka (ručičky, nožičky i celá tělíčka)

Napsal: irena.kreativ_1380
Kategorie:
Reklamní článek
Tags:

Kdo by nechtěl být někdy na pár hodin krásnější, zajímavejší, nepřehlédnutelný? Či být prostě na chvíli někdo jiný, koho ani identifikátor v mobilu nepozná? tyto proměny umožňuje face painting  – specifická forma street artu, atrakce oblíbené dětmi i dospělými. Ateliér KREATIV se mu věnuje a rozvíjí jej déle než desetiletí. Čemuž odpovídá kvalita a úroveň výtvorů jeho členek, vesměs profesionálních výtvarnic. (Snažíme se preferovat zakázky, u nichž není prioritou rychlost a rekordní počty natřených, ale kvalita a citlivost k individualitám klientů.)

Setkáte se s námi na veřejných i soukromých oslavách, firemních večírcích, rodinných dnech... Prostě všude, kde je zájem. Po celé ČR, s vypjatějšími sympatiemi k lokacím do 100 km od Prahy.

Jde o atraktivní zábavu či „atrakci“, kterou lze charakterizovat slovy: Za málo peněz hodně muziky! 
Realizačně je potřeba pouze prostor cca 1,5 x 1,5 m čtverečních, na veřejných exteriérovývh akcích maximálně 3 x 3 m. Víc nic. 
Ceny jsou smluvní. Záleží na tom, zda chce klient poskytnout svým návštěvníkům radost z malování zdarma (paušální platby, malůvkářka cca 1 000 Kč/ hod) nebo zda si zájemci hradí malování sami (cash a QR platby, 100–200 Kč za výtvor). Uvedené způsoby lze kombinovat (dotované ceny).

V případě zájmu malůvkářky KREATIVU rády potěší také dalšími variantami zdobení, jako jsou například dočasná tetování hennou, jaguou či tetovacími barvami, třpytivé tetování ap. Ba i balonkáře, copánkářky a jiné kratochvíle zajistíme...