Blog

23
Led
2016

Kickoff Velkopodnikatelů je za námi!

Napsal: PatrikMarafko
Kategorie:
Události
Tags:
Vzlet Velkopodnikatelů, Kamila Zárychtová, Karel Havlíček, Kateřina Neumannová

V minulém týdnu se uskutečnil další díl akce z konceptu VZLET VELKOPODNIKATELŮ, který naše společnost podporuje a spoluorganizuje.

I tentokrát se na ní potkalo mnoho podnikatelů, kteří mohli nejen využít možnosti KICKOFF NETWORKINGU na seznámení s potenciálními obchodními partnery, ale také se mohli inspirovat jak na to od Kamily Zárychtové - zakladatelky networkingových podnikatelských klubů Business for Breakfast, které působí lokálně pro malé a střední podnikatele a vytváří prostředí, ve kterém se podnikatelé podporují, pomáhají si v růstu a v doporučení na nové zákazníky. Koncept BfB funguje v České republice více než šest let a ve více než 15 městech působí na našem trhu 52 lokálních podnikatelských klubů, které sdružují 500 podnikatelů, kteří si aktivně pomáhají k novým zakázkám. Nejen díky těmto zkušenostem byla však její přítomnost velmi pozitivní. Velice přínosné byly také její triky na to, jak se na podobné akci seznámit se správným člověkem, nebo jak se vhodným způsobem naopak vzdálit od nežádoucí osoby.

O svoje zkušenosti s úspěchem a tím, co za ním stojí, se přišla podělit také jedna z nejúspěšnějších českých žen - Kateřina Neumannová, tedy olympijská vítězka a mistryně světa v běhu na lyžích. Její příběh byl jak jinak než velmi působivý a všem účastníkům nabídl další úhel pohledu v otázce, co je třeba pro úspěch v bussinesu udělat a čemu se naopak vyhnout.

Posledním speakerem byl muž, kterého si všichni pořadatelé velice váží i přes to, že široké veřejnosti nemusí být tolik známý - byl jím Karel Havlíček, předseda Asociace malých a středních podniků, spolumajitel a generální ředitel průmyslové skupiny SINDAT. Ten prokázal, že i opravdu tvrdě a dlouhodobě pracující lidé nemusí ztratit smysl pro humor a potvrdil slova Kateřiny Neumannové o tom, že silným aspektem je i péče o svojí rodinu a pohoda mezi nejbližšími.

Navíc již během tohoto dílu organizátoři představili INKUBÁTOR VELKOPODNIKATELŮ, který si dává za cíl vytvořit komunitu úspěšných osobností, které se vzájemně inspirují, současně si plní své sny a cíle a významně pozitivně ovlivňují své okolí.

Upřímně, kdo z Vás přišel o první nebo druhý díl této jedinečné události, která vždy dává prostor seznámit se s novými osobami a inspirovat se od skutečných osobností, opravdu přišel o hodně.

Snad Vás však potěší, že již s partnery připravujeme další díl, který se odehraje 12.4.2016 opět v prostorách PosteL, Restaurant & Legendary baru v Rámové 5 na Praze jedna, přičemž o inspiraci se přijdou podělit opět významné osobnosti a celá část networkingu bude podpořena významněji, než v minulých dílech.

Více informací o události naleznete na Facebooku:

https://www.facebook.com/events/208342552844641/