Blog

11
Led
2016

Už víte, kde uděláte AFTERPARTY PO MATURITNÍM PLESE?

Napsal: PatrikMarafko
Kategorie:
Novinky
Tags:
Afterparty po maturitním večírku, pomaturitní večírek

Už asi všichni dobře víte, že Showbook.cz je nejširší veřejná databáze uměleckých vystoupení v České republice a že partnerská společnost Showmagazine, s.r.o. zabezpečuje kompletní i dílčí služby event managementu.

Co to ale letos přináší maturantům pražských škol? V první řadě kromě možnosti objednat si jakékoliv vystoupení z databáze Showbook.cz přímo na Váš ples, také využít zkušeností, dovedností a kontaktů jednatele společnosti Showmagazine, s.r.o. při zajištění vhodného místa pro mejdánek po maturitním plese.

Patrik Marafko se v oblasti barové scény pohybuje více než 10 let a právě proto disponuje řadou kontaktů, prostřednictvím kterých může právě pro Vaši třídu (případně Vaše třídy) zajistit vhodné prostory v mnoha pražských podnicích pro Vaši afterparty a k tomu mnoho bonusů. Mezi výhody patří možnost zajištění moderátora a programu vůbec za bezkonkurenční ceny (někdy je program zdarma poskytnut k rezervaci určitého počtu osob), zajištění výhodných cen na drinky i cocktaily, odpovídající výzdoby, případně i welcome drinku zdarma.

Zjistěte si osobně, co může přinést spolupráce s Patrikem právě Vám na tel.: +420 608 161 930, nebo prostřednictvím emailu na PatrikMarafko@Showmagazine.cz.

Krásný zážitek z maturitního plesu a pomaturitním večírku přejeme všem, které letos čeká tato významná událost!