Blog

07
Led
2016

Nové řešení portálu Showbook.cz je na světě!

Napsal: PatrikMarafko
Kategorie:
Novinky
Tags:

Ano, je tomu tak! Portál Showbook je na světě již více než 5 let a přišel čas na novou verzi, která bude již v lednu 2016 nasazena na všem dobře známou doménovou adresu www.Showbook.cz.

 

Na co se v nové verzi můžou těšit UMĚLCI?

Nová verze přináší možnost vytvoření vlastního uživatelského účtu, neomezeného množství profilů a neomezeného počtu vystoupení pod těmito profily - a to vše ZDARMA na nejnavštěvovanějším portále nabízejícím umělecké vystoupení!

Abyste tomu správně rozuměli, každý umělec se může do portálu jednoduše přihlásit na listě "Inzerenti" - vytvořit tak svůj uživatelský účet, čímž získá možnost vytvářet blogové příspěvky a propagovat tak svojí osobu nejen na webu, ale také na sociálních sítích (web je automatizován - například každý schválený blogový příspěvek, či nové vystoupení se automaticky propisuje i na naší oficiální stránku na FB). Po prvním přihlášení může ihned vytvořit svůj profil (případně profily - pokud vystupuje například i se skupinou) a po vytvoření tohoto profilu (těchto profilů) začít vytvářet jednotlivá vystoupení v neomezeném počtu náležijící k danému profilu - TO VŠE ZCELA BEZPLATNĚ. Ale to není vše. Nejzajímavější příšpěvky, případně vystoupení, bude naše společnost podporovat placenou formou na sociálních sítích.

 

Co přinese nová verze KLIENTŮM?

Nový systém přijímání umělců do naší databáze usnadňuje proces zaznamenání nového vystoupení a tím pádem také zaručuje nárůst počtu vystoupení a atrakcí, které prostřednictvím našeho webu nabízíme. Již nyní je Showbook.cz nejširší veřejnou databází uměleckých vystoupení. Společně s touto změnou můžeme s jistotou říci, že klient u nás i v budoucnu nalezne nejširší nabídku uměleckých vystoupení a atrakcí.

Současně jsme však naší činnost propojili s činností společností Showmagazine, s.r.o. a kromě uměleckých vystoupení nyní našim klientům nabízíme kompletní i dílčí služby event managementu - tedy pořádání a organizaci společenských akcí, nebo poskytování pouze doplňkových služeb (fotograf, kameraman, ozvučení akce, osvětlení na akci, apd.).

Jednání o všech těchto službách zajišťuje přímo jednatel společnosti, pan Patrik Marafko, který disponuje v oblasti organizace a pořádání kulturních akcí zkušenostmi získanými za více než 10 let, což zaručuje, že o naše klienty bude postaráno, jak si skutečně zaslouží!

 

Závěrem?

Ať už jste tedy jedinec či skupina, která chce své umění nabídnou, maturanti, kteří připravují svůj ples, snoubenci, kteří se připravují na svůj nejkrásnější den, nebo osoba odpovědná ve vaší společnosti za pořádání firemní akce - zkrátka, hledáte-li tedy toho nejvhodnějšího partnera pro pořádání Vaší společenské události, již v hledání nemusíte pokračovat.

Právě jste našli toho správného partnera!