Blog

01
Pro
2023

Burlesque tanečnice

Napsal: satiwa_1171
Kategorie:
Reklamní článek
Tags:

Víte jaké je poslední dobou nejpoptávanější vystoupení? Jsou to Burlesque tanečnice, které přinášejí na scénu opravdové umění, eleganci ale i ostrý humor

Jejich tanec je známý zejména pro jedinečnou kombinací těchto prvků a díky tomu se stal nepřehlédnutelným uměleckým žánrem. Humor bývá často klíčovým a když tanečnice použije některé komické prvky a satiru, jedná se o velmi zábavné, ale zároveň sexy a pikantní vystoupení.

Burlesque ale není jen o tanci, je to celkový zážitek. Tanečnice musí být velmi kreativní, protože provádějí elegantní pohyby inspirované jazzem, kabaretem a historickými tanci a díky tomu vytvářejí nezapomenutelný vizuální dojem. Extravagance, barvy a nápady se mísí v jedinečných kreacích, odkazujících na různé éry a umělecké styly. Nedílnou součástí vystoupení je jednoznačně kostým. Ten je v případě burleskních tanečnic vždy tak výrazný, jako jejich tanec a není zrovna nejlevnější. Jeden originální kostým stojí až 50.000 Kč.

Burleskní tanečnice nejen tančí, ale i interagují s publikem. Přímý oční kontakt, gesta a příležitostná komunikace, to vše přidávají do svých vystoupení a tím jej dělají jedinečným a originálním.

Buďte svědky tohoto fascinujícího uměleckého projevu na scéně burlesky. Sledujte naše události na www.showbook.cz a podívejte se, jak burleska spojuje umění, eleganci a špetku šarmu v nezapomenutelném představení.

Další zajímavé články naleznete v sekci: Blog a také na našem facebooku.